Werkstoelen

Wie goed zit, wordt minder snel moe, werkt geconcentreerder en presteert beter. Een goede werkstoel is een investering die zich snel terugbetaalt. Zeker als u meerekent dat een goede lichaamshouding rugklachten en RSI helpt voorkomen! Heeft u behoefte aan nieuwe werk- of assistentestoelen? MERA kan deze leveren vanonderstaande merken. Neem contact op voor advies en offerte.

Score

Bij Score geloven we dat we mensen gezonder kunnen laten leven. Elke dag zijn we bezig met het verbeteren van werkpleksituaties, zodat de mensen op een gezonde en fijne manier hun werk kunnen doen. Bij Score ontwikkelen en produceren we ergonomisch verantwoorde bedrijfsstoelen en accessoires. En dat zit een stuk lekkerder!

   
   
   

 

BQE

Back Quality Ergonomics biedt als marktleider in Nederland het complete assortiment ergonomische werk- en bureaustoelen. Gerenommeerde ontwikkeling in eigen huis sluit aan op de hoge kwaliteitseisen van de specifieke beroepsgroepen.

   
   
   

 

Jörg & Sohn

Al meer dan 30 jaar specialist in patienten en werkstoelen. De naam Jörg & Sohn staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Duitse kwaliteit waarbij het klantvoordeel voorop staat door ontwikkeling flexibiliteit en uiteindelijk productie van hoogwaardige producten.

   
   
   

 

 

Heeft u behoefte aan nieuwe werk- of assistentestoelen? Neem contact op voor advies en offerte.

* verplichte velden