Specialiteiten

Het herbekleden van uw behandelstoel of werkstoel (assistentestoel) doen we op uiterst professionele wijze, met de modernste technieken en de beste materialen. Daarnaast kunnen we uw werkstoel ook repareren of voorzien van nieuwe onderdelen. En heeft u liever nieuwe werk – of assistentestoel, ook dan bent u bij MERA aan het juiste adres!

Herbekleden behandelstoelen

Al meer dan 25 jaar is MERA specialist in het herbekleden van de behandelstoelen van tandartsen, kaakchirurgen, orthodontisten, mondhygiënisten en ziekenhuizen. Daarvoor maken we gebruik van de allernieuwste technieken én een uniek concept. Ter plekke wisselen we de te behandelen onderdelen tijdelijk om en herbekleden we de originele onderdelen, of repareren we eventuele beschadigingen. Zo hoeft u de behandelstoel geen moment te missen. Praktisch én kostenbesparend!
Ook uw werk- en assistentestoelen worden door ons vakkundig herbekleed.

Reparatie of nieuwe werkstoel

Behalve voor het herbekleden van uw behandel- en werkstoel kunt u bij MERA ook terecht voor originele onderdelen voor uw werkstoel (assistentestoel). Zo kunnen we deze voorzien van een nieuwe vering, nieuwe wielen/nieuwe rollen. Heeft u behoefte aan nieuwe werk- of assistentestoelen? Ook deze kan MERA leveren.  

MERA werkt met de merken Score, Jörg & Sohn en BQE.

Kijk hier voor een indruk en meer informatie

 

Vraag direct een offerte aan

Geïnteresseerd in een nieuw leven voor uw behandel-, werk of assistentestoel? Laat ons weten wat uw wensen zijn, upload een aantal foto’s van uw huidige stoel en vraag direct een offerte aan!

* verplichte velden