Uniek concept

Bij MERA is uw behandelstoel als nieuw, in een mum van tijd. Daarvoor maken we gebruik van een praktisch en kostenbesparend concept. Hoe gaan we te werk?

Techniek

Bij MERA maken we al meer dan 25 jaar gebruik van de allernieuwste technieken. Dat biedt ons de mogelijkheid uw behandel- en werkstoelen (assistentestoelen) op uiterst professionele wijze te herbekleden. Daarbij is de bekleding niet te onderscheiden van het origineel. Door onze thermische- en vacuümtechnieken kunnen we er voor zorgen dat het kunstleer naadloos aansluit. Dat is nog eens naadloze kwaliteit in de praktijk!  

Ter plekke

Ter plekke wisselen we de nieuwe beklede onderdelen van de behandel- of werkstoel om. Zo hoeft u de stoelen geen moment te missen. Praktisch én kostenbesparend!

 

Reparaties en onderdelen

Ook kunnen we uw stoelen in veel gevallen repareren. Zo kunnen we een nieuwe polyester onderzijde aanbrengen. Maar ook het vervangen van het polyetherschuim, de polymeerlaag of memoryfoam behoren tot de mogelijkheden. Tegelijk kunnen we de werk- en assistentestoelen voorzien van nieuwe onderdelen, zoals nieuwe vering, wielen/rollen.

Originele producten

Het spreekt voor zich dat we bij MERA gebruik maken van originele producten, fabrieksmaterialen én kleurstellingen.

 

Vraag direct een offerte aan

Geïnteresseerd in een nieuw leven voor uw behandel-, werk of assistentestoel? Laat ons weten wat uw wensen zijn, upload een aantal foto’s van uw huidige stoel en vraag direct een offerte aan!

* verplichte velden