De kunst van het bekleden

Waarom nieuwe, dure behandelstoelen aanschaffen voor uw praktijk, als MERA het alternatief is? Bij MERA maken we er al ruim 25 jaar een kunst van om de behandelstoelen van specialisten en de werkstoelen (assistentestoelen) een nieuw leven te gunnen door deze vakkundig te herbekleden. Wij noemen dat “de kunst van het bekleden’.   

Medical Chair Care: uniek concept

Ter plekke wisselen we de nieuwe beklede onderdelen van de behandel- of werkstoel om. Zo hoeft u de stoelen geen moment te missen. Praktisch én kostenbesparend!

 

Vraag direct een offerte aan!

Maak nu een afspraak met MERA voor een vrijblijvend bezoek van een van onze adviseurs aan uw praktijk, of vraag hier direct een offerte op voor jouw behandelstoel of werkstoel. Wordt uw aanvraag straks daadwerkelijk een opdracht? Dan krijgt u van ons een prachtig kunstwerk cadeau om uw praktijk verder mee te ‘bekleden’!

* verplichte velden

Naadloze kwaliteit in de praktijk

Niet alleen onze werkwijze sluit naadloos aan bij het reilen en zeilen in uw praktijk. Door onze moderne technieken kunnen we de meeste stoelen bovendien zo bekleden, dat het kunstleer naadloos aansluit. De bekleding is daarbij niet te onderscheiden van het origineel. Uw stoel als nieuw, in een mum van tijd!